top of page
Sommer Lapphaugen Stormyra.jpg

Nyt ferien i fantastiske omgivelser

Lapphaugen Turiststasjon ligger ved foten av Spanstind i Lavangen. Naturen i nærområdet gir mange muligheter for aktiviteter og opplevelser, sommer som vinter. Vi tilbyr hytter og oppstillingsplasser for vogner og bobiler. 

Bestill hytte 

hytte ikon hvit.png

Det er dyner og puter i alle hyttene. Sengetøy kan leies til kr. 80,- pr sett inkl. en håndduk. Kjæledyr i hytte kr 150,-

Ugla hytte ute1.jpg

UGLA

Maks  2 personer.

Har ett rom med familiekøye. Der finnes bord og stoler, kjøleskap og hybelkomfyr. Det er ikke innlagt vann på denne hytta. Fri tilgang til servicehus med dusj, toalett og kjøkken. Husdyr tillatt mot et gebyr.

Fra:

Kr 475

NAF medlem kr 450,-

Gaupa hytte ute1a.jpg

GAUPA

Maks  4 personer.

Har ett soverom med en familiekøye. På oppholdsrommet finnes en dobbel sovesofa, spisebord, TV og kjøkken. Badet er nyoppusset, og har dusj og toalett. Flott utsikt mot Lapphaugvannet. Husdyr tillatt mot et gebyr.

Fra:

Kr 925

NAF medlem kr 880,-

Bjørnehiet_hytte_ute1.jpg

BJØRNEHIET

Maks  6 personer.

Har ett soverom med to køyesenger. På oppholdsrommet finnes en dobbel sovesofa, spisebord, TV og kjøkken. Badet har dusj og toalett. Hytta har en stor og flott veranda med solgang hele dagen. Husdyr tillatt mot et gebyr.

Fra:

Kr 1025

NAF medlem kr 975,-

Elgstua hytte ute1.jpg

ELGSTUA

Maks  6 personer.

Har to soverom. Ett med to enkeltsenger som kan settes sammen, og ett med to køyesenger. På oppholdsrommet er det kjøkken med kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin, spisebord, sofagruppe og TV. Stort flislagt bad med dusj og toalett. Stor romslig gang. Rullestolrampe opp til inngang og stor veranda med solgang hele dagen. Utsikt mot Rivtind og Stormyra. Husdyr tillatt mot et gebyr kr 150.

Fra:

Kr 1225

NAF medlem kr 1165,-

Lirypa hytte ute1.jpg

LIRYPA

Maks  4 personer.

Har to soverom, hver av dem med en køyeseng, og ett oppholdsrom med spisebord, kjøleskap og komfyr. Det er ikke innlagt vann på denne hytta. Hytta har en liten veranda med muligheter for morgensol. Fri tilgang til servicehus med dusj, toalett og kjøkken. Husdyr tillatt mot et gebyr.

Fra:

Kr 575

NAF medlem kr 545,-

hytte nr. 4, ute justert.jpg

SIMLA

Maks 2 personer.

Ett rom med 2 enkelt senger, spisebord og TV. Det lille og koselige kjøkkenet har kjøleskap, komfyr og mikrobølgeovn. Nyoppusset bad med dusj og toalett. En liten veranda med morgensol. Husdyr tillat mot et gebyr.

Fra:

kr 975

NAF medlem kr 925,-

Rivting - spanstind lodge1.jpg

RIVTIND/
SPANSTIND

Maks  2 personer.

SPENNENDE NYHET! Leilighet med dobbelseng på soverommet, eget oppholdsrom med kjøkken. Bad med dusj og toalett. Sengetøy og sluttvask er inkl. Ikke adgang for husdyr.

Fra:

Kr 1475

NAF medlem kr 1400,-

Fjellrypa hytte ute1.jpg

FJELLRYPA

Maks  4 personer.

Har to soverom, hver av dem med en køyeseng, og ett oppholdsrom med spisebord, kjøleskap og komfyr. Det er ikke innlagt vann på denne hytta. Hytta har en liten veranda med muligheter for ettermiddagssol. Fri tilgang til servicehus med dusj, toalett og kjøkken. Husdyr tillatt mot et gebyr.

Fra:

Kr 575

NAF medlem kr 545,-

Elgstua utsikt1.jpg

JERVEHIET

Maks  4 personer.

Har ett soverom med en dobbeltseng. På oppholdsrommet finnes en dobbel sovesofa, spisebord, TV og kjøkken. Nyoppusset bad med dusj og toalett. Stor og flott veranda, med utsikt mot Rivtind og Stormyra. Solgang hele dagen. Husdyr tillatt mot et gebyr.

Fra:

kr 1025

NAF medlem kr 975,-

Elgstua hytte ute1.jpg

HARESTUA

Maks  6 personer.

Har to soverom. Ett med to enkeltsenger som kan settes sammen, og ett med to køyesenger. På oppholdsrommet er det kjøkken med kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin, spisebord, sofagruppe og TV. Stort flislagt bad med dusj og toalett. Stor romslig gang. Utsikt mot Rivtind og Stormyra. Husdyr tillatt mot et gebyr kr 150,-.

Fra:

Kr 1225

NAF medlem kr 1165,-

bobil ikon hvit.png

Camping og bobil

Lapphaugen turiststasjon.jpg

Lapphaugen turiststasjon har oppstillingsplasser for både bobiler og vogner. Alle plassene har strøm rett i nærheten. Campingplassen ligger i fjellterreng og har naturen som nærmeste nabo. Det er også mulig å sette opp telt på plassene.
 

I tilknytning til campingplassen har vi et servicehus med kjøkken, dusjer, toaletter og rom for klesvasken. Der er også et eget rom for tømming av kjemikalietoalettene. Alt dette kan fritt benyttes av våre gjester.  

 

 

 • Bobil / Motorhome / Wohnmobile kr 275,- (NAF/ P.P. 250,-)

 • Campingvogn / Caravan / Anhänger kr 275,- (NAF/ P.P. 250,-)

 • Telt / Tent / Zelt kr 200,- (NAF/ P.P. 180,-)

 • Strøm / Electricity / Strom kr 50,-

 • Frokost lages på bestilling.

 • Må bestilles senest kvelden før. Kr. 145,- pr. person

 • Tømming av kjemikalie toalett kr 50,-
  (gratis for våre overnattingsgjester)

 • Lån av dusj, pr. person kr 35,-
  (gratis for våre overnattingsgjester)

Campingbil Lapphaugen justert.jpg
Kontakt utleie
bottom of page